Massagebehandlingar

Klassisk massage

Genom strykningar, knådningar, tryck och töjar löser massagen upp spänningar. Ömma och stela muskler tvingas att slappna av och bli mjuka och smidiga.

Vid varje massagetillfälle går vi igenom var du har ont, var ditt problemområde sitter eller var du upplever värk/smärta - allt för att du ska få en så bra behandling som möjligt.

Givetvis är du välkommen på massage även om du inte har ont någonstans - massagen har också bevisat goda förebyggande effekter.

Under behandlingen får du lyssna till lugn musik, du bestämmer själv om du vill vara helt tyst eller ha en konversation.

Efter behandlingen ger jag gärna råd och tips om tränings och stretchövningar för att förebygga och förbättra din hälsa.

 

Hot Stone Massage

Hot Stone massage ger en känsla av total avkoppling och välbefinnande.

 

Mix

Här blandas det bästa av två sorters behandlingar dvs. den klassiska massagen varvas med Hot Stone stenarnas värmande och avslappnade effekt.

Stenarna förstärker och fördjupar massagen - reducerar spänningar och minskar stress.

 

 

Gravidmassage

Välkommen på gravidmassage, då du passerat 13:e graviditetsveckan. Massagen påminner om den klassiska massagen, men är mjukare och utförs sittandes - om du inte längre kan ligga på mage.

 

Boka tid